TREBALL D’ESTIU -FRANCÈS-

Alumnes que han fet 1r ESO

external image lire_a_la_plage_nola_tagada.png

Trobareu aquí el vostre treball d'estiu


Alumnes que han fet 2n ESO
Alumnes amb l’assignatura pendent pel setembre: Dossier que cal recollir al Departament de Llengües Estrangeres. A més, repàs dels continguts i exercicis de la wiki de 2n ESO:
Primera llengua
Segona llengua

Els alumnes de primera llengua que tinguin un 8 o més de nota final, hauran de llegir "Le Petit Prince", d'Antoine Saint-Exupéry i fer el dossier de treball. . Examen a finals de setembre.

Alumnes que tenen menys d'un 8 de nota final: Recollir un dossier al Departament.


Alumnes que han fet 3r ESO
Alumnes amb l’assignatura pendent per al setembre: Adreceu-vos a la vostra professora.
Primera llengua
Segona llengua

A més, tots els alumnes de primera llengua llegiran "Le petit Nicolas", de Sempé-Goscinny. (Si voleu podeu passar pel Departament; tenim alguns exemplars que us podem prestar).

Els alumnes escolliran un dels capítols, el resumiran i diran per què l'han triat. Després escolliran un dels personatges del llibre amb qui se senten més identificats, el descriuran i diran per què l'han triat i per què s'hi senten identificats.
Examen, a finals de setembre.


Alumnes que han fet 4rt. ESO
Alumnes amb l’assignatura pendent pel setembre
Repàs dels continguts de la wiki de 4rt. d’ESO i del dossier. Hauran de parlar amb la professora.
Primera llengua
Segona llengua

Resta d’alumnes:
  • Futurs bachibac: Llegir el llibre Un barrage contre le Pacifique, de Marguerite Duras (demaneu-lo als professors de francès). Examen de lectura, a finals de setembre.
  • Els alumnes de Batxillerat primera llengua : Le passe-muraille, de Marcel Aymé. Examen de lectura, a finals se setembre.


Alumnes que han fet 1r. de BAT

Alumnes Bachibac : "Vendredi ou les limbes du Pacifique". Les professores enviaran per email el dossier de treball. Per a l'estada a l'empresa, haureu de fer un informe ("rapport de stage") i una presentació de 5 minuts sobre la vostra estada.
Alumnes de primera llengua que no fan Bachibac : Lectura de l'adaptació de "Le malade imaginaire", de Molière. (Examen al Setembre)